Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Amenzi de aproape 100000 de lei în urma unor acțiuni organizate de Poliția Rutieră Alba

În zilele de 31 ianuarie, 1 şi 4 februarie 2019, pe durata a câte 4 ore, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni punctuale, cu efective suplimentare, ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.


La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Poliţiştii au aplicat, în total, 388 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.840 lei, din care 71 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, 96 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 12 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 4 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, două pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 9 pentru depăşire, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au verificat şi modul în care se efectuează transportul în regim taxi şi au constatat 4 abateri de natură contravenţională de la Legea 38/2003 care reglementează acest domeniu de activitate.

În plus, au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 februarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...