Actualitate

Amenzi de 69.700 de lei, date de poliţiştii din Alba pentru abateri în trafic

politie-control-000La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri din Alba împreună cu poliţiştii de ordine publică au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule, după ce au consumat alcool.

În zilele de 21 şi 22 februarie 2014, poliţiştii rutieri din Alba împreună cu poliţiştii de ordine publică, au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule, după ce au consumat alcool.

1.254 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, dintre aceştia 6 fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 415 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 69.700 lei.

De asemenea, au fost reţinute 20 de permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...