Actualitate

Ameninţat cu cuţitul pentru recuperarea unor bani. Jandarmii din Câmpeni au intervenit de urgenţă

foto: cugetliber.ro
foto: cugetliber.ro

Ameninţat de un cunoscut că va fi bătut şi tăiat cu cuţitul, un bărbat din Câmpeni a apelat la ajutorul jandarmilor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, l-a identificat pe agresor şi a întocmit un act de sesizare a organelor de urmărire penală.

Fapta s-a petrecut luni, 10 martie a.c, într-un local din oraşul Câmpeni. În jurul orei 18.00 un cetăţean s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Câmpeni şi a relatat că, pe fondul unei discuţii contradictorii legate, se pare, de neonorarea unei datorii financiare, un cunoscut l-a ameninţat că-l va bate şi-l va tăia cu un cuţit pe care-l avea asupra sa. În scurt timp agresorul a fost depistat şi, cu ocazia controlului corporal preventiv,  asupra sa a fost găsit cuţitul. Acesta şi-a motivat gestul prin aceea că a dorit ca prietenul său “ să înţeleagă odată că vorbeşte serios atunci când îi cere să-i dea banii înapoi ” .

Făptuitorul a fost identificat ca fiind Virgil B. ( 37 de ani ), domiciliat în Câmpeni şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de ameninţare şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, pe numele lui  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei Oraşului Câmpeni.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...