Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Amendă de 10.000 de lei și 54 de mc de lemn confiscați în urma unei acțiuni a IPJ Alba și a Gărzii Forestiere Alba

La data de 14 aprilie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, au continuat activitățile de control în trafic și la societăți comerciale specializate în exploatarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, în urma unui control efectuat la o societate comercială din comuna Bistra, s-a constatat că reprezentanții acesteia nu au respectat condițiile legale privind exploatarea cantității de 54 de metri cubi de material lemnos, motiv pentru care societatea a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar, s-a dispus confiscarea valorică a celor 54 de metri cubi de material lemnos.

În urma unui alt control, efectuat la o societate comercială din comuna Bucium, s-a constatat că nici aceasta nu a respectat condițiile legale privind depozitarea cantității de 9 metri cubi de materialului lemnos. Și în acest caz a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 aprilie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...