Actualitate, Evenimente, Stiri

Amânare la „Maratonul Sănătăţii” de la Sebeş. Evenimentul este reprogramat pentru data de 7 iunie

Vântul, precipitaţiile abundente şi temperaturile scăzute au împiedicat derularea Maratonului Sănătăţii, programat în data de 31 mai, însă cursa nu se opreşte aici, deoarece în data de 7 Iunie 2014, la ora 11:00, în Parcul Arini, se va da din nou startul celui mai tare eveniment sportiv al Municipiului Sebeş.

Sănătatea este cel mai important aspect al vieţii tale! Pentru că eşti important, evenimentul organizat de către AnaMaria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş şi MCC Bike Sebeş, îşi doreşte promovarea sportului ca secret al unei existenţe armonioase.

Maratonul Sănătăţii este oportunitatea vieţii tale, deoarece ai şansa de pune bazele unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat conferind posibilitatea de a alege între 3 super-maratoane: role, biciclete sau alergare. Traseul este reprezentat de suprafaţa de 2 km, care începe de la intrarea în Parcul Arini unde se va da Startul şi se întinde până la Ştrandul Arini, unde va fi Finish-ul, plus un traseu surpriză, pe străzile oraşului Sebeş, pentru maratonul de biciclete. Entuziasmul, explozia de energie, surplusul de sănătate, adrenalina, devotamentul unui mare număr de voluntari şi distracţia sunt trăsăturiile definitorii ale acestui proiect frumos, meterializat prin sprijinul sponsorului principal Kronospan, care a contribuit considerabil prin asigurarea materialelor de promovare şi a premiilor de participare. De altfel, fiecare participant al maratonului va fi premiat printr-un premiu supriză, iar la final va avea şansa de a deveni posesorul unuia dintre cele trei premii puse în joc prin intermediul tombolei finale, care va avea trei extrageri. În acest context, doritorii sunt aşteptaţi în data 7 iunie, la Baza Sportivă Arini pentru a se înscrie şi pentru a da startul vieţii lor, startul sănătăţii. Aşa că fii campion al sănătăţii, dă startul mişcării şi vino la maraton!

’’Maratonul Sănătăţii este un proiect frumos, prin intermediul căruia dorim impulsionarea unui stil de viaţă sănătos, este adevărat că oamenii nu se pot schimba în decursul câtorva ore, dar cu siguranţă pot conştientiza importanţa mişcării fizice în viaţa lor şi exact acest lucru aduce evenimentul în oraşul Sebeş şi deşi condiţiile meteo nu ne-au permis să îl derulăm la data stabilită, evenimentul continuă şi cu siguranţă de această dată va fi un succes’’ a declarat AnaMaria Jurju, manager de proiect.

’’ Cred că este foarte important să faci sport, nu neapărat sport de performanţă, dar mişcare în general, deoarece pe lângă beneficiile fizice, îţi conferă o stare de bine, de aceea deşi vremea nu a ţinut cu noi, nu contează pentru că evenimentul merge mai departe’’ a declarat Dana Băcilă, manager de proiect.

Maratonul Sănătăţii reprezintă un proiect cu totul unic în ceea ce priveşte manifestările sportive, îmbinând armonios rolele, alergarea şi bicicleta şi adresându-se tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 7 ani. Misiunea evenimentului este reprezentată de promovarea într-o manieră inedită a importanţei activităţii fizice în stilul de viaţă al cetăţenilor Municipiului Sebeş, realizată prin sprijinul partenerilor MCC Bike Sebeş, Primăria Municipiului Sebeş, Ziarul Sebeşanul, Ziarul Apulum, Ştiri & Reportaje Alba, Revista Plaiu Luminatu, StarFm, Radio Orion precum şi a sponsorului principal Kronospan.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 iunie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...