Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Altomi Gabriel, ALDE Alba:”Un CONSILIER LOCAL are obligații PRIMORDIAL față de cetățeni!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Un CONSILIER LOCAL are obligații PRIMORDIAL față de cetățeni!

Au mai rămas aproape două săptămâni în care puteți alege motivele pentru care unul dintre candidați este în măsură să aducă fericire, confort și liniște în viața, familia sau profesia fiecăruia dintre albaiulieni. Cred că un CONSILIER LOCAL are obligații PRIMORDIAL față de cetățenii care și-au încredințat viitorul lor prin votul liber exprimat.

Mă numesc Altomi Gabriel, sunt tatăl fericit al unui băiețel de 8 luni. M-am născut la Sebeș, am terminat liceul în Alba Iulia. Am urmat Facultatea de Drept si Științe Sociale și studiile superioare de Masterat la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia, sunt administrator al unei pensiuni din Comuna Pianu, Jud. Alba și Evaluator de Risc.

Din 2019 sunt membru al Asociației Evaluatorilor de Risc din România.

Seriozitatea și optimismul sunt puncte cheie ale evoluției mele. Dar, mai presus de ele, stau sutele de momente petrecute cu oamenii și prietenii din viața mea.

Candidez pentru funcția de CONSILIER LOCAL din partea ALDE și cred că în Alba Iulia se pot extinde suprafețele de spații verzi, se pot aduce mai mulți bani europeni, se poate face mai mult din punct de vedere ecologic, turistic sau medical (sănătatea albaiulienilor sa fie pe primul loc), se poate construi un PARC INDUSTRIAL între Alba Iulia – Sebeș – Vințu de Jos – Ciugud, se pot dezvolta mai bine zonele din Micești, Partoș, Barabanț, Oarda sau Pâclișa.

La Alba Iulia trebuie să reînființăm ȘCOLILE PROFESIONALE DE MESERII.

Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc şi în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor liberale adevărate.

Voi susține lista ALDE pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Împreună putem construi un VIITOR mai bun! Program de Guvernare Locală #ALDfEl!

Cu prietenie,

Altomi Gabriel – Consiliul Local Alba Iulia

#FiiALDfEl #SuntemALDErnativa

#NoiSuntemSchimbarea #NoiSuntemAlbaIulia #DeParteaTa

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 septembrie 2020

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...