Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Alin Stanciu:”FĂȚĂRNICIA unui personaj nefast pentru politică, un exemplu de traseism DOAR ÎN FOLOS PROPRIU”

„Ne aflăm în fața unui moment unic pentru generația noastră”, își începe implorarea către albaiulieni candidatul USR (în)PLUS, Pleșa Gabriel Codru… manipulând ca-n Codru!

Da, ne aflăm în momentul unic pentru generația noastră, în care descoperim FĂȚĂRNICIA unui personaj nefast pentru politică, un exemplu de traseism DOAR ÎN FOLOS PROPRIU.

„Alături de tine schimbăm Alba Iulia în bine” – repetă el obsesiv mizând pe faptul că o minciună repetată suficient de mult va fi percepută ca un adevăr. În fond, cred că el vrea să se convingă în primul rând, pe sine că nu a părăsit Partidul Național Liberal de supărare că nu a fost susținut pentru funcția de primar, ci pentru că într-adevăr i-ar păsa de Alba Iulia și albaiulieni.

Vrea să creadă despre el însuși că este altruist, pozitiv, de încredere, profesionist. Așa că se minte și încearcă să ne MINTĂ. Dar nu uităm că Traseistul candidat al USR (în)PLUS Pleșa Gabriel Codru a fost timp de CINCI ANI parte a problemei pe care acum zice că vrea să o rezolve!

De ce nu a spus timp de CINCI ANI nimic? Cum să îl credem că vrea binele orașului? Vede problemele doar după ce liberalii i-au arătat că nu au încredere în el? Poate că știau cu ce fel de om au de-a face! Și comparându-l pe Gabriel Pleșa de atunci, servil, supus, agresiv verbal chiar cu cei care criticau primăria și primarul cu cel de acum, care se prezintă ca viteazul fără prihană, vedem și noi ce dedublare de personalitate avem în față. Vedem cât de jos poate cădea moral un om dornic doar de putere.

Îl cunoașteți pe Gabriel Pleșa și de pe afișele amplasate ilegal pe cutiile de gaz și electricitate, pe panourile scărilor de bloc sau pe semnele de circulație. La asemenea practici nu a apelat niciunul dintre ceilalți candidați. Toți au înțeles că există panouri special amenajate în acest sens.

Momentul unic în care se află generația noastră este să nu cadă în plasa minciunilor. Să vadă exact cine ce caracter are și să aleagă. Un om nou pentru Alba Iulia nu este un fost liberal, unul care timp de cinci ani a făcut parte din conducerea acestui oraș, din grupul de interese de care se dezice. Gabriel Pleșa nu este o soluție, ci doar o parte a problemei din ultimii 5 ani.

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

Executat de SEBEȘANUL MEDIA SRL 

CUI mandatar financiar județean 21200019

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 septembrie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...