Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Alin Stanciu: Proiectele albaiulienilor vor deveni prioritățile administrației după înființarea consiliului consultativ

Unul dintre proiectele noastre pentru primăria municipiului Alba Iulia este înființarea ”Consiliului consultativ pentru probleme cetățenești”, format din reprezentanți ai tuturor cartierelor din oraș, care să propună consiliului local și primarului proiecte de dezvoltare și să expună problemele specifice din cartierele lor.

Consiliul consultativ va fi constituit în primele șase luni ale mandatului meu și va fi compus din reprezentanți ai tuturor cartierelor din oraș. Cu aceștia voi vorbi zilnic despre problemele și necesitățile pe care le au oamenii și voi asculta soluțiile pe care le propun pentru rezolvare. Vom analiza propunerile și proiectele specifice de care au stringentă nevoie. Le voi asculta cu atenție viziunea de dezvoltare edilitară, pe termen scurt, mediu și lung, pe care o au pentru cartierul lor. Fără doar și poate, biroul meu va fi deschis pentru toți albaiulienii care au probleme ce se pot rezolva pe cale administrativă sau propuneri de proiecte de investiții.

Proiectul ”Consiliul consultativ pentru probleme cetățenești”, propus de mine și echipa PSD Alba Iulia pentru consiliul local, a plecat de la nevoia firească de reprezentativitate la nivelul municipiului Alba Iulia, întrucât cei 21 de consilieri locali nu provin din toate zonele municipiului, iar astfel unele cartiere nu au reprezentant.

Cei care doresc să fie reprezentanți ai cartierului în care locuiesc trebuie, în primul rând, să se înscrie în competiția organizată în acest sens, iar desemnată va fi persoana care va strânge cele mai multe semnături de la oamenii cu drept de vot din zona lor.

Ne dorim să avem dezbateri publice cu o reală consultare a cetățenilor și modificarea proiectelor în funcție de propunerile majorității. Pentru înființarea acestui consiliu consultativ avem nevoie de susținerea voastră în 27 septembrie. Astfel, vom avea cu siguranță reprezentativitate pentru albaiulieni!

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria municipiului Alba Iulia

Pentru un oraș prosper!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

Executat de SEBEȘANUL MEDIA SRL 

CUI mandatar financiar județean 21200019

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 septembrie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...