Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Alin Stanciu: Dezinformarea nu ajută la terminarea lucrărilor, ci doar produce confuzie în rândul elevilor!

Domnul Paul Voicu știe că administrația din conducerea căreia a făcut parte a neglijat serios educația de când școlile au trecut în subordinea primăriilor și face tot posibilul să recupereze decalajele în mediul online, ilustrând o situație vădit disproporționată față de cea reală, împachetată în promisiuni deșarte, cu care sigur nu va ajunge departe.

Concret, domnul Paul Voicu anunța miercuri, 2 septembrie, între multe alte promisiuni, pe pagina sa de Facebook, că până la începerea anului școlar se vor finaliza, cu termene devansate, toate lucrările la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”. În aceeași zi, părinții elevilor erau informați că în perioada 14 septembrie – 10 octombrie 2020, cursurile la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” se vor desfășura online, după un orar stabilit la nivelul școlii, între orele 8.00 – 15.00, la liceu și la învățământul profesional. Decizia a fost luată în contextul în care sediul colegiului este în reabilitare. Într-adevăr, lucrările se apropie de finalizare, și este foarte bine că Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a alocat bani pentru această investiție, cofinanțată ulterior din bugetul local.

De altfel, nu este singura dată când domnia sa anunță că lucrările se vor finaliza înainte de începerea anului școlar, oferind speranțe elevilor că vor putea reveni la școală în luna septembrie.

În programul echipei PSD Alba Iulia pentru următorii patru ani, asigurarea cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor privind educația și investițiile în creșe, grădinițe și școli ocupă un loc important. Copiii sunt viitorul acestui municipiu, iar noi suntem responsabili să le asigurăm condiții propice dezvoltării, un mediu sănătos și suficient oportunități, astfel încât ei să rămână acasă! Promisiunile neîndeplinite nu ajută, ci sădesc neîncredere și confuzie. Neadevărul este ca uleiul în apă: iese tot timpul la suprafață.

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat pentru primăria municipiului Alba Iulia

Pentru un oraș prosper!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

Executat de SEBEȘANUL MEDIA SRL 

CUI mandatar financiar județean 21200019

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 septembrie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...