Actualitate, Locuri De Munca, LOCURI DE MUNCA IN ALBA, Sanatate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alexandru Sinea, director DSP Alba:”Am decis înființarea unei comisii la nivelul DSP Alba care să analizeze toate CV-urile depuse”

Comunicat de presă

Urmare a deciziei Ministerului Sănătății, în contextul situației de criză în care ne aflăm, DSP Alba a primit undă verde pentru a angaja, pe o perioadă determinată, personal medical și auxiliar vital desfășurării activității instituției în condiții cât mai bune.


Ulterior anunțului de acum câteva zile, am constatat un interes extrem de mare pentru ocuparea acestor posturi, fapt care ne bucură și ne dă speranță că vom putea trece bine peste provocarea acestor vremuri.


Doresc să fac o serie de precizări, care nu au făcut parte din comunicarea inițială cu privire la respectivele posturi.


Cu toate că nu există o procedură pentru angajări, iar posturile sunt pe o perioadă determinată, am decis înființarea unei comisii la nivelul DSP Alba care să analizeze toate CV-urile depuse și să decidă cu privire la persoanele care vor fi angajate. Totul în mod transparent, bazat pe competențele și experiența celor care vor să se alăture echipei și să ajute în aceste momente.

Este o perioadă foarte dificilă, cu un volum de muncă foarte mare, și ne dorim alături de noi cei mai experimentați și capabili oameni, astfel ca activitatea instituției să fie una cât mai eficientă.

Alexandru Sinea, director DSP Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...