Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Alertă pentru șoferi! Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu!

Luni, 18 mai, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a făcut public faptul că în cursul zilei de luni, 18 mai vor fi restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu.

Astfel, până la ora 16.00, au loc lucrări la spațiile de servicii pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 289 – 288, în zona localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

În plus, restricție de circulație se aplică și pe tronsonul kilometric 272-270+500 de metri al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, sensul către Sibiu, în apropierea localității Săliște, județul Sibiu, din cauza unor lucrări de reparații la partea carosabilă. Astfel, în intervalul orar 09:30 – 18:00, traficul este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă.

Poliția recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 mai 2020

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...