Anunturi Publice

Alertă meteo! Avertizări COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică!

anmanm

Vineri, 18 iunie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică valabilă din data de 18 iunie, ora 10:00 până în data de 19 iunie, ora 23:00.

În intervalul menționat în Muntenia, Moldova, Oltenia și în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei va ploua însemnat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică. Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Tot vineri, ANM a emis și o avertizare COD PORTOCALIU de ploi abundente valabilă din data de 18 iunie, ora 12:00 până în data de 19 iunie, ora 23:00.

În intervalul menționat, în județele Bacău, Galați, Vrancea, Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Prahova și în zona de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Brașov și Covasna va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 60…80 l/mp.

The post Alertă meteo! Avertizări COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică! appeared first on albapesurse.

Vineri, 18 iunie, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică valabilă din…
The post Alertă meteo! Avertizări COD GALBEN și COD PORTOCALIU de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...