Actualitate

Alegeri pentru delegatul sătesc în Petrisat

gheorghe-rotarPrimarul Gheorghe Valentin Rotar îi invită pe cetățenii din localitatea componentă Petrisat să iși desemneze delegatul satesc în Consiliul Local Blaj.

În urma alegerilor locale din anul 2012 nici un reprezentant din Petrisat nu a reușit să căștige un loc eligibil și să acceadă la demnitatea de consilier local.

Pentru a putea fi reprezentați mai bine, primarul Gheorghe Valentin Rotar și Consiliul Local le propune petrifălenilor să desemneze prin vot un delegat sătesc care să fie invitat la toate sedințele Consiliului Local Blaj.

În situația în care locuitorii din Petrisat au propuneri cu privire la numele viitorului delegat sătesc, acestea pot fi exprimate prin fax la numarul 0258/710014 sau pe adresa de mail a primariei :primarieblaj@rcnet.ro

În data de 27 octombrie, primarul Gheorghe Valentin Rotar le dă întâlnire locuitorilor din Petrisat la adunarea sătească ce va fi organizată la Căminul Cultural cu începere de la ora 18.00.

Cu această ocazie va avea loc alegerea propriu-zisă a delegatului sătesc și vor fi discutate alte probleme de interes pentru localitatea Petrisat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...