Politica, Stiri, Stiri Apuseni, Stiri Blaj

ALDE Alba și-a prezentat candidații pentru primăria orașului Abrud și primăria comunei Sâncel

Vineri, 6 martie, în cadrul unei conferințe de presă, ALDE Alba, președintele organizației județene, Ioan Lazăr a prezentat oficial candidații acestei formațiuni politice la alegerile pentru primăriile Abrud și Sâncel.

La Abrud, va candida din partea ALDE un fost ofițer al Armatei Române, Nemeș Dan Ioan, președintele filialei Abrud, care este și consilier local al orașului.

”Sperăm în cel puțin doi ani de zile, să fie asfaltată zona Abrdului, inclusiv străzile adiacente” a declarat Nemeș Dan Ioan.

La primăria Sâncel, candidatul ALDE este Poșa Alexandru, președintele filialei Sâncel.

”Comuna Sâncel este o comună aflată în imediata vecinătate a municipiului Blaj. E o mare insulă liberală în zona Blajului și pe Târnave Nou și doresc să formez un cap de pod ALDE în această mare insulă a PNL-ului”, a spus Alexandru Poșa.

În cadrul aceleiași conferințe, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr precizat că luni, 9 marie, va fi anunțat candidatul pentru Primăria Municipiului Alba Iulia.

țțEu nu o să fac o prezentare a proiectelor sau a vreunui candidat ALDE pentru primăria orașelor, a municipiilor sau a comunelor. Va fi o luptă mult mai strânsă decât a fost până acum, atât la Primăria Municipiului Alba, cât și la Consiliul Județean” a declarat Ioan Lazăr.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...