Actualitate

Albaiulienii pot utiliza SERVICIUL GRATUIT de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice

Reprezentanţii administraţiei locale din Alba Iulia informează că în cadrul campaniei „Curățenia Generală în Cealaltă Capitală” albaiulienii pot utiliza SERVICIUL GRATUIT de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice.

„În urma unui simplu apel la 0800 444 800 (GRATUIT) sau la 0756.026.916 (tarif normal) aparatele electrice mari (combine frigorifice, vitrine, lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe și vase, aparate de aer condiționat ș.a.) vor fi ridicate gratuit de către echipa RoRec direct de la domiciliul solicitanților. Aparatele electrice de mici dimensiuni (fiare de călcat, aspiratoare, monitoare, televizoare, aparate radio, scule electrice, aparate de bucătărie, ș.a.) pot fi predate la Centrul de Colectare RoRec situat în Alba Iulia, pe str. Tulnicului, nr.18.

„Serviciul local de colectare DEEE de la domiciliu este pus în sprijinul comunității și oferit cu GRATUIT atât cetățenilor, cât și instituțiilor și agenților economici” se arată într-o informare a Primăriei municipiului Alba Iulia..

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...