Actualitate, Stiri

Albaiulienii Florin Roman (locul 13) şi Adrian Simion pot fi cei doi membri ai PNL Alba pentru alegerile europarlamentare

florin_romanPNL Alba este foarte aproape de a avea va avea doi candidaţi pe lista eurocandidaţilor PNL.

Florin Roman – preşedintele PNL Alba Iulia – va fi pe locul 13, ne-eligibil, dintr-un total de 42 de nume care se vor afla pe listă.

Al doilea candidat de Alba este Adrian Constantin Simion, profesor de istorie şi purtător de cuvânt al PNL Alba. Este unul dintre participanţii la Proiectul liberalilor „10 pentru Europa”.

Senatorul de Alba Teodor Atanasiu: „Noi ne-am propus un scor de 25 la sută pe ţară, adică 9 europarlamentari. Pe primele 6 locuri sunt europarlamentarii în funcţie: Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Ramona Mănescu, Eduard Hellvig, Cristian Buşoi. Pe locurile 7-9 vor fi: un reprezentatnt al Moldovei, un reprezentant al Centrului (un reprezentant al Bucureştiul) şi un tânăr din campania 10 pentru Europa: Claudia Benchescu – preşedinta Cluburilor Studenţeşti Liberale. pe poziţiile 10-11 urmează primarul Bacăului, care nu va părăsi Primăria, dar cei din Moldova au ţinut foarte mult să fie pe lista de la europarlamentare, apoi Lucia Varga – preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL. Pe 13 va fi Florin Roman.
Pentru PNL Alba miza cea mare este să creştem scorul naţional. 27 la sută este scorul minim pe care-l pot accepta pentru filialele locale. Tot ce este peste… înseamnă un loc de europarlamentar în plus”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...