Actualitate

Albaiulian cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

politie-girofarPoliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au fost sesizaţi, luni, 01.04.2014, ora  1537, despre producerea, pe bulevardul Republicii, din municipiul reşedinţă de judeţ a unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la locul producerii accidentului, s-a stabilit că Dorel Z., de  20 ani, din municipiul Alba Iulia, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc mopedului condus de Virgil H., , de 56 ani, din municipiul Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti în urma verificărilor efectuate de aceştia.

În urma examinării medicale a conducătorului mopedului s-a constatat că acesta a suferit leziuni corporale uşoare, respectiv „contuzie cot stâng și genunchi stâng”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” , faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 196 alin. 2 și „părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 338, alin 1 din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...