Actualitate

ALBA: Ziua Poliţiei Române, sărbătorită prin manifestări educative şi cultural sportive

IPJ-AlbaÎn contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează şi în acest an, manifestări educative şi cultural sportive care se vor desfășura pe parcursul mai multor zile.

Astfel, potrivit calendarului manifestărilor, în perioada 17 – 25 martie, poliţiştii din Alba vor organiza întâlniri cu preşcolarii şi elevii din unităţile de învățământ ale judeţului şi vor aborda teme ce vizează reducerea riscului de victimizare din infracțiuni şi accidente rutiere precum şi pregătirea antiinfracţională.

Pentru zilele de 17,18 şi 19 şi 21 martie, au fost planificate concursuri de talere, tir, fotbal şi tenis cu piciorul.

Astfel, în data de 17 martie, începând cu ora 14,00, în poligonul Pâclişa va avea loc un concurs de talere iar marţi, 18 martie, începând cu ora 14,00, în Poligonul Miceşti, va avea loc concursul de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului dar şi între reprezentanţii administraţiei locale.

Cu același prilej  va fi organizată competiţia „Cupa presei la tir” la care sunt invitaţi să participe toţi jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Ziua de 21 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice ce va fi organizată la Sebeş şi la care vor participa echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi instituţiile de colaborare. Cele 16 echipe se vor confrunta în cadrul a 4 grupe pentru a câştiga trofeul „Cupa Poliţiei 2014”.

În data de 22.03.2014 este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat de Serviciul Rutier cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia

Luni, 24 martie, începând cu orele 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi  organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei vor dori să ne viziteze vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte. La ore 12.00 este planificat un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

Marţi, 25.03.2014, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...