Stiri

ALBA: Un tânăr din Teiuş riscă să ajungă după gratii după o tentativă de tâlhărie

În data de 30.10.2014, poliţiştii din Teiuş l-au identificat şi reţinut pe raza orașului Teiuş, pe un tânăr care este bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie comisă în după amiaza zilei de 06.10.2014.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 6 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, R.R.C., de 21 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, a intrat fără drept în locuinţa unui vârstnic de 84 de ani din Teiuş împrejurare în care l-a ameninţat şi l-a agresat, cerându-i bani.
Agresorul a renunţat în cele din urmă la activitatea infracţională şi a părăsit locuinţa victimei, fără a obţine vreo sumă de bani.
În cursul zilei de ieri, 30.10.2014, poliţiştii din Teiuş au luat faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 31.10.2014 să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...