Actualitate

ALBA: Un bărbat din Lunca Ampoiţei riscă să îşi petreacă Revelionul în arest

Poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au luat, luni, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Petru G., din localitatea Lunca Ampoiţei care este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care o faptă de tentativă de tâlhărie.
În fapt, în data de 29.12.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un cetăţean din Lunca Ampoiţei cu privire la faptul că, în data de 26 decembrie 2014, Petru G., de 36 de ani, s-a deplasat la locuinţa părinţilor săi, cu vârste de peste 80 de ani şi pe un ton agresiv le-a cerut 100 de lei, ameninţând că dacă nu-i va fi dată suma de bani îi va agresa şi le va da foc casei.
În urma intervenţiei reclamantului şi a soţiei sale, Petru G. a părăsit în cele din urmă locuinţa vârstnicilor însă a continuate să adreseze injurii şi ameninţări.
Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană agresivă, faţă de el existând mai multe reclamaţii pentru fapte de ameninţare precum şi un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere.
De altfel, în data de 28 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş, l-au reţinut pentru incendierea, în noaptea de 21/22.11.2014, anexelor unei gospodării din localitatea Lunca Ampoiţei. Au ars atunci o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări.
Faţă de Petru G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, violare de domiciliu şi ameninţare, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 decembrie 2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...