Actualitate, Evenimente

ALBA: Tinerele talente din muzica hip-hop promovate printr-un proiect finanţat de YouthBank

Echipa BBoys, selectată de Fundaţia Comunitară Alba prin programul de finanţare YouthBank, promovează tinerele talente şi mişcarea Hip-Hop în judeţul Alba. Primele obiective ale acestui proiect sunt reprezentate de două spectacole ce poarta numele ”Dansul, esenţa vieţii”. Evenimentele se vor desfăşura joi, 21 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, respectiv sâmbătă, 30 mai, de la ora 18.00 la Căminul Cultural din Teiuş.
Evenimentul este realizat cu ajutor Casei de Cultura a Studentilor din Alba Iulia, sponsor principal al acestui proiect.
Pe scenă vor intra Del’Mundo Zet-Crew, RimeZic, Wish Dance Steps, Voica, dar şi grupele de breakdance (copii), care vor avea ocazia să prindă curaj în faţa publicului.
De asemenea, la eveniment va participa şi Mihail Chişbac, albaiulianul care recent a impresionat juriul de la ”Românii au talent” obţinând patru de ”Da” în urma unui moment de basket-tricks şi intrând în semifinalele competiţiei.
Gazda evenimentului va fi vloggerul Robert Grozav.
În plus, vor fi momente de BeatBox, Graffiti, Skate-ing & Bike-ing, Streetdance şi un moment interactiv de magie, care va capta atenţia publicului.
După spectacole, publicul poate avea ocazia de a schimba cateva cuvinte cu fiecare artist, la afterparty.
Intrarea la ambele spectacole este gratuită.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...