Actualitate, Cultura

„Alba Sub Lumini de Oscar” se vede la Galeria de Artă Framm`s

O parte dintre cele mai bune fotografii realizate în cadrul primei ediții a Festivalului “Alba Sub Lumini de Oscar” – ASLO vor putea fi admirate începând cu data de 22 octombrie 2014 la Galeria de Artă Framm`s. Vor fi expuse fotografii din categoria acțiune, reprezentând clișee din simularea luptelor Legiunii XIII-a Gemina şi din categoria urban, reprezentând imagini din Alba Iulia, așa cum au fost surprinse de fotografii participanți la eveniment. Fotografiile vor rămâne în expoziție timp de o lună, respectiv până în data de 22 noiembrie.
Reamintim că “Alba Sub Lumini de Oscar” a fost un concurs de fotografie organizat în perioada 28 iulie – 1 august la care au participat peste 80 de fotografi din România. Concursul a fost organizat de Asociaţia „Produs în Alba”, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

„Maratonul de blitzuri” a durat 5 zile, timp în care participanţii au luat parte la workshop-uri susţinute de lectori cu experienţă în domeniul fotografiei. Fiecărei zi i-au fost destinate teme diferite: fotografie de produs cu Cătălin Săvulescu, fotografie panoramică şi de peisaj cu Marek Czarnecki din Polonia – multiplu câştigător al „British Professional Photography Award” (echivalentul Oscarului pentru fotografie), fotografia “street & urban” cu Vlad Eftenie – câştigătorul de anul acesta al Sony World Photography , fotografie de acţiune cu Cosmin Someşan, editare de fotografie cu Luca Achim şi modalităţi de iluminare cu lumina continuă cu Cătălin Rudolf.

În urma acestui concurs, toate fotografiile au intrat în posesia administraţiei locale şi judeţene pentru a fi folosite în promovarea judeţului Alba şi a municipiului Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...