Actualitate

Alba: Şoferi inconştienţi!

Luni poliţiştii din Alba au descoperit în trafic doi şoferi aflaţi la volan sub influenţa alcolului. Pe Bulevardul Încoronării din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, l-au depistat pe R.G., de 44 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de R.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii rutieri din Blaj, l-au depistat pe S.M.I., de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuţiu din Blaj, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării lui cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de S.M.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...