Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba – Panourile solare pentru apă caldă menajeră, o investiție reușită. Ce spun experții damain.ro

Damain Instal, firmă specializată în montarea panourilor solare recomandă utilizarea panourilor solare pentru încălzirea apei menajere pe timpul verii. Compania furnizează și instalează sisteme solare complete (panou solar termic cu tuburi și rezervor cu capacitate de la 135 litri). Colectorul solar de apă prepară apă caldă pe principiul de termosifon. Captarea radiaților solare, transformarea în energie termică și încălzirea apei se realizează în tuburile vidate care sunt caracterizate prin putere de captare mare și pierderi scăzute de căldură.

În urma montării unui panou pentru apă menajeră, acesta îți reduce costurile pentru încălzirea apei. Mai bine spus, factura la gaz sau la curent se va mici considerabil deoarece apa caldă nu mai are nevoie să fie încălzită din aceste surse pe timpul verii.

Odată cu montarea panoului solar, apa va fi încălzită de razele solare. Pentru cei care au încălzirea pe lemne, nu mai este nevoie să facă foc în timpul verii deoarece panourile solare au o capacitate foarte mare.

Persoanele care doresc să își monteze un panou solar în județul Alba, pot contacta firma Damain Instal la numărul de telefon 0766.598.766.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul
https://www.damain.ro/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...