Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

ALBA. O turmă de oi lovită de tir pe Drumul Naţional 1, lângă Oiejdea

tir accidentatAccident grav pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş: în dreptul localităţii Oiejdea, două TIR-uri şi un autoturim au  fost implicate într-un accident mai ciudat.

O turmă de oi a încercat să traverseze Drumul Naţional, vizibilitatea fiind mult diminuată din cauza întunericului şi a ceţii.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost pierderi omeneşti. Circulaţia rutieră a fost blocată timp de 2 ore, pe ambele sensuri.

Ciobanul a fugit de la locul accidentului.

UPDATE: Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, astăzi, ora 04:45, pe DN 1, la km 392, în afara localităţii Galda de Jos, B.G., de 36 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă, încercând să evite o turmă de oi aflată nesupravegheată pe partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în șanţul de pe marginea carosabilului.

Ulterior, I.C., de 47 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care conducea o autoutilitară, pentru a evita impactul cu semiremorca primei autoutilitare, a pătruns pe sensul opus de mers, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui pod şi cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova.

În urma accidentului, 15 oi şi un măgar au murit iar circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată în zonă, timp de 5 ore.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persona responsabilă cu supravegherea animalelor, M.G.S., de 31 de ani, din comuna Vinţu de Jos, acesta  urmând a fi sancționat conform prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...