Actualitate, Educatie, Stiri

ALBA MALL: Expoziţie de produse handmade pentru elevii şcolii din Ohaba

„A dărui e nevoia noastră de a simţi bucuria în ochii celuilalt”, acesta este motto-ul de la care au pornit elevii şi dascălii Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia care doresc să strângă fonduri pentru a dezvolta o ludotecă la colegii din Ohaba.

Joi, 11 decembrie 2014, ora 17.00, la Alba Mall va avea loc o expoziţie de produse handmade cuu vânzare. Banii vor fi folosiţi pentru realizarea unei ludoteci la Şcoala Gimnazială din Ohaba.

Expoziţia de produse handmade face parte din proiectul „Ajută-ne să dăruim o bucurie de Crăciun !”, care îşi propune să vină în sprijinul tinerilor dornici să ajute și să înteleagă mai bine ideea de voluntariat, prin implicarea lor în problemele comunității în care trăiesc și învață.

În aceeaşi zi la Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” au loc vizonarea unui film educativ şi punerea în scenă a unui spectacol de teatru.

„Prin acest proiect am dorit ca tinerii implicați să-și dezvolte calitățile de voluntar, să identifice problemele celor din jur și să găsească soluții pentru a ajuta comunitatea. Aceste activițăți trebuie să fie în concordanță cu vârsta și preocupările lor, să se distreze, dar și să ajute. Elevii vor desfășura activități menite să adune fonduri pentru a ajuta elevii defavorizaţi care învaţă în mediul rural. Se dorește amenajarea unei miniludoteci de la Școala Gimnazială din localitatea Ohaba cu cărţi, obiecte educative, jocuri interactive”, ne-au declarat reprezentanţii Şcolii „Ion Agârbiceanu”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...