Actualitate, Politica, Stiri

ALBA IULIA: Votarea lui Gabriel Pleşa în funcţia de viceprimar amânată din cauza absenţei fostului viceprimar Dorin Şerdean

Noul Partid Liberal a decis schimbarea viceprimarului PP-DD Dorin Şerdean. Acesta fusese numit viceprimar în 2012, după ce alianţa dintre PDL şi PP-DD l-au mătrăşit pe viceprimarul liberal Simone Albani.

În primă fază consilierii au votat în secret demiterea viceprimarului Dorin Şerdean, care rămâne cu funcţia de consilier local. Votul a decurs în lipsa lui Şerdean afalt într-o binemeritată vacanţă în Dubai.

Au fost 13 voturi pentru demitere, 5 împotriva demiterii.

Votarea liberalului Gabriel Pleşa nu a fost însă posibil, pentru că potrivit procedurilor, întâi trebuie să i se comunice viceprimarului demis faptul că a fost demis. Cum Şerdean este în dubai, consilierii locali nu au putut să-i comunice demiterea, iar votarea lui Gabriel Pleşa ca viceprimar a fost amânată… pentru proceduri. Luni, 23 februarie 2015, Şerdean este aşteptat să revină în Alba Iulia şi va putea fi realizată votarea lui Gabriel Pleşa pentru funcţia de viceprimar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “ALBA IULIA: Votarea lui Gabriel Pleşa în funcţia de viceprimar amânată din cauza absenţei fostului viceprimar Dorin Şerdean”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...