Actualitate, Stiri

ALBA IULIA: Un tânăr din Teiuş a fugit cu o maşină furată

În ziua de 5 decembrie 2014, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată în jurul orei 2.00 că în intervalul orar 00.45-01.00 persoane necunoscute au furat o maşină parcată în curtea unei firme din Alba Iulia.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză a fost parcat în faţa punctului de acces al societăţii comerciale, cu portierele neasigurate şi cheile în interior.

Poliţiştii albaiulieni au demarat acţiunea de prindere a infractorului, astfel că în jurul orei 4.00 un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, aflat în filtru în zona cartierului Partoş, a observat maşina furată în trafic pe strada Regimentul V Vânători din municipiul Alba Iulia, pe direcţia Sebeş – Alba Iulia.

Pe Şoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia, la ieşire spre oraşul Teiuş, poliţiştii au blocat autoturismul, condus de Vasile M., de 25 de ani, din oraşul Teiuş.

Pentru a scăpa de poliţişti, fugarul a acroşat echipajul de poliţie care îl urmărea, fără a provoca pagube materiale majore.

Verificat de poliţişti, infractorul a fost depistat cu o alcoolemie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că Vasile M., nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii continup cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, faptă prevăzută de articolul 228 al.1, 229 al. 1 lit. b din Codul penal, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută de articolul 335 al. 1 din Codul Penal şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, faptă prevăzută de articolul 336 al.1 din Codul Penal.

În prezent Vasile M. se află în cercetări la Poliţia Municipiului Alba Iulia, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...