Locale, Stiri

Alba Iulia – Un tânăr din județul Vâlcea a fost reținut de polițiști după ce a furat 6 televizoare

Marți, 2 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 19 ani, din comuna Popeşti, judeţul Vâlcea, care este bănuit de furtul a 6 televizoare din 3 apartamente din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, la data de 24 martie 2019, tânărul, împreună cu un alt tânăr, de 25 de ani, din Târgoviște, judeţul Dâmboviţa, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi închiriat, în regim hotelier, 3 apartamente de la 3 cetăţeni din Alba Iulia şi ar fi sustras din fiecare dintre apartamentele închiriate, câte două televizoare. Prejudiciul total a fost estimat la peste 5.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, 3 aprilie, tânărul reţinut a fost prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi pentru recuperarea prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...