Actualitate

ALBA IULIA: Tânăr prins în timp ce fura din subsolul unui bloc

Poliţiştii din Alba Iulia l-au surprins în flagrant delict, pe un tânăr care încerca să sustragă bunuri din subsolul unui bloc situat pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din Alba Iulia. Ulterior s-a stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea altor fapte de furt şi tentativă de furt.

La data de 26 mai, în urma unei sesizări primită de la un cetăţean din municipiul Alba Iulia, conform căreia, în noaptea de 25/26 mai .a.c., din subsolul blocului în care locuieşte au fost sustrase bunuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia au efectuat verificări, împrejurare în care a fost depistat R.C., de 18 ani, din Alba Iulia, care încerca să sustragă bunuri din interiorul altei boxe situată la subsolul aceluiaşi bloc.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că tânărul este cel care, în noaptea de 25/26 mai a.c. a sustras mai multe scule electrice, chei metalice şi alte bunuri pe care ulterior le-a vândut. În acest caz prejudiciul a fost recuperat integral.

Totodată, poliţiştii au stabilit că R.C. este bănuit de comiterea, în decursul lunilor ianuarie şi februarie a.c., a altor două furturi din subsolurile unor blocuri de pe străzile Arieşului şi Livezii, prin care a creat prejudicii în valoare de 1.200 de lei şi a 7 tentative de furt din boxe aflate la subsolul unor blocuri situate pe străzile Marcus Aurelius şi Energiei din Alba Iulia.

Faţă de R.C. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor produse prin faptele sale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...