Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Tâlhărie în blocul M3. Suspectul a fost reținut

Luni, 19 noiembrie, în scara blocului M3 din Alba Iulia a avut loc o tâlhărie surprinsă și de o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa cum o tânără care așteaptă liftul este lovită de un bărbat și mai apoi acesta îi sustrage portofelul și telefonul mobil. În urma agresiunii tânăra a necesitat spitalizarea.

În urma investigațiilor, Poliția Alba Iulia a reținut pentru 24 de ore pe numitul Nicolae Drăgoi, din Bărăbanț, suspect în cazul acestei infracțiuni cu violență, acesta urmând a fi prezentat procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale. Suspectul a declarat la sosirea de la IPJ Alba că nu el este vinovatul în acest caz și că nu știe de ce a fost adus la secție.

„Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici să mi se aducă la cunoștiință, să vedem despre ce este vorba” a susținut suspectul.

Nicolae Drăgoi are un cazier destul de bogat, acesta fiind condamnat și închis pentru tâlhărie și tentativă de viol, după care, în anul 2017 a făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 noiembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...