Actualitate

ALBA IULIA: Sora războinică la un pas să-şi bată fratele care nu a vrut să mearga la magazin

Un scandal izbucnit între doi fraţi din Alba Iulia a necesitat intervenţia jandarmilor. Amândoi au fost sancţionaţi contravenţional, iar o tânără în vârstă de 19 ani riscă să fie cercetată penal.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, marţi, 5 mai, la ora 15.20 de un tânăr care a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă de sora sa. Conflictul avea loc într-un imobil situat pe strada Ampoiului din municipiul Alba Iulia şi pentru soluţionarea acestuia a intervenit un echipaj de jandarmerie. Jandarmii l-au găsit pe cel care le-a solicitat prezenţa, un tânăr în vârstă de 17 ani, care părea foarte speriat şi agitat şi care le-a relatat că sora sa, cu doi ani mai mare, l-a ameninţat cu bătaia.

Din verificările efectuate a reieşit că, iniţial, pornind de la refuzul băiatului de a pleca la magazin pentru a cumpăra pâine, între cei doi fraţi a avut loc un scandal pe timpul căruia s-au înjurat şi jignit reciproc, fapt confirmat atât de cei doi cât şi de vecini. În aceste condiţii, amândoi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei şi în plus, pentru că băiatul a relatat jandarmilor că ameninţările surorii sale i-au produs o stare de teamă, în cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...