Actualitate

ALBA IULIA: Scandal pe tomberoane între patru bărbaţi

Patru bărbaţi care se certau pe o stradă din municipiul Alba Iulia au fost opriţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc. Este vorba de un conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Conflictul a fost semnalat duminică, 22 martie, în jurul orei 15.00, pe strada Livezii din municipiul Alba Iulia. Patru persoane care, se pare, îşi duc existenţa căutând prin gunoaie s-au înjurat, s-au ameninţat cu bătaia şi, până la sosirea jandarmilor, conform martorilor, s-au şi îmbrâncit deoarece doi dintre aceştia fuseseră surprinşi în preajma tomberoanelor dintr-o zonă revendicată de ceilalţi. Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbaţilor nu le-a păsat că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi nici ca la acestea participau în calitate de spectatori chiar şi copii.

Anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp, chiar în momentul în care cei patru culeseseră de pe jos obiecte contondente, posibil pentru a-şi pune în practică ameninţările şi a luat măsuri urgente pentru aplanarea conflictului.

Scandalagii au fost opriţi şi identificaţi, doi dintre aceştia – B.M. ( 18 ani ) şi B.O. ( 28 de ani) – locuind în comuna Jidvei, judeţul Alba, unul – D.M. ( 36 de ani ) – în municipiul Alba Iulia şi unul – O.J. ( 63 de ani) – în Târgu Mureş. Au fost sancţionaţi contravenţional în funcţie de vinovăţie, doi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar doi cu câte un avertisment scris.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...