Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Scandal pe carnea de grătar pe strada Muzicanţilor terminat la spital

Scandal pe strada Muzicanţilor din Alba Iulia din pricina modului în care era pregătită carnea la grătar. Trei persoane au ajuns la urgenţe, iar un bărbat riscă să fie cercetat penal.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă luni, 13 aprilie a.c., la ora 15.32, pe strada Muzicanţilor din municipiul Alba Iulia deoarece, printr-un apel la 112, fusese semnalat un conflict între mai multe persoane. Jandarmii au acţionat pentru aplanarea incidentului după care au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că, în timp ce se afla în vizită la nişte cunoscuţi, C.N. ( 36 de ani ), din Alba Iulia, a intrat în conflict cu membrii familiei gazdă, o femeie şi doi bărbaţi, lovindu-i de mai multe ori.

Toţi cei implicaţi erau sub influenţa vădită a băuturilor alcoolice şi au avut viziuni diferite cu privire la motivul scandalului. Totuşi, coroborat şi cu spusele martorilor, se pare că acesta ar fi izbucnit în momentul în care musafirul i-ar fi reproşat gazdei că nu a fript suficient carnea pe grătar.

Toţi cei trei membri ai familiei gazdă au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...