Actualitate

ALBA IULIA: Scandal mioritic în Bărăbanţ

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pe strada Gorunului din cartierul albaiulian Bărăbanţ şi a aplanat un conflict între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.
Din verificările efectuate s-a constatat că duminică, 19 octombrie, în jurul orei 13.00, pe proprietatea administrată de un cetăţean din Bărăbanţ a pătruns o turmă de oi. Acesta i-a solicitat oierului să scoată animalele din incintă, pe motiv că proprietarul de drept nu agreează păşunatul animalelor în grădina sa. Oierul s-a conformat şi totul ar fi decurs normal dacă în zonă nu şi-ar fi făcut apariţia un cunoscut al celor doi, O.M. în vârstă de 36 de ani. Bărbatul, cunoscut pentru comportamentul violent – care i-a adus şi antecedente penale – a intervenit într-un mod agresiv între cei doi, l-a înjurat pe administratorul grădinii, i-a solicitat să permită accesul oilor la păşunat şi, pentru că acesta a refuzat, a vrut să-l împungă cu un cuţit pe care-l avea asupra sa. Din fericire, promptitudinea apelului la 112 şi intervenţia oportună a jandarmilor au prevenit apariţia unor fapte mult mai grave.
Agresorul a fost identificat de jandarmi şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 octombrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...