Actualitate

ALBA IULIA: Scandal incendiar în Bărăbanţ

Beat şi “supărat pă viaţă”, un bărbat din Alba Iulia şi-a ameninţat soţia şi a vrut să dea foc la gospodărie. Jandarmii au intervenit la timp şi au evitat o tragedie.
Incidentul s-a petrecut în cartierul albaiulian Bărăbanţ, duminică, 28 septembrie, la ora 9.00 şi a fost semnalat prin apel la 112. La locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că este vorba de un conflict spontan, apărut între doi soţi şi a luat măsuri de aplanare a acestuia. Din primele verificări se pare că domnul R.M. (41 de ani) a început să consume alcool încă de la primele ore ale dimineţii, iar acest fapt nu a fost netolerat de soţie. Sub reproşurile nevestei, bărbatul şi-a adus aminte de toate neîmplinirile trăite alături de aceasta şi, stimulat probabil şi de alcoolul consumat, a ameninţat că o va bate şi va da foc la locuinţă. Întrebat despre motivul comportamentului violent, a declarat că este “supărat pă viaţă”, după care, afectat probabil de alcool şi de efortul depus pe timpul cât şi-a fugărit nevasta, a devenit extrem de letargic şi necooperant. Temându-se pentru sănătatea lui, jandarmii au chemat un echipaj de la ambulanţă, iar echipa medicală l-a transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.
Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate şi va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...