Actualitate

ALBA IULIA: Scandal conjugal terminat după gratii

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, care ar fi comis mai multe fapte de distrugere şi ameninţate.

La data de 19.05.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe Z.C.G., din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 16.05.2015.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 15/16.05.2015, în jurul orelor 00.30, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi cu fosta concubină, a distrus parbrizul, un geam lateral şi luneta autoturismului acesteia.

Poliţiştii au stabilit totodată că în data de 6 martie a.c., bărbatul a pătruns prin efracţie în locuinţa fostei sale concubine şi i-a răvășit lucrurile, iar în după amiaza zilei de 24 aprilie a.c., a spart gemul portierei autoturismului acesteia.

În sarcina acestui s-a reţinut şi faptul că în data de 06.03.2015, în jurul orelor 21.00, a ameninţat-o cu acte de violenţă pe o altă femeie din Alba Iulia.

Faţă de Z.C.G. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...