Actualitate

ALBA IULIA: Scandal conjugal în Bărăbanţ

Surprinsă de soţ în timp ce-şi împacheta hainele pentru a-l părăsi, o femeie din Bărăbanţ a avut nevoie de ajutorul jandarmilor pentru a scăpa de furia bărbatului.

Din verificările efectuate de jandarmi la faţa locului a reieşit faptul că este vorba de doi soţi care, urmare a neînţelegerilor continuate în timp, locuiesc separat: femeia a plecat la mama sa, iar bărbatul a rămas în locuinţa comună. Din spusele doamnei respective se pare că aceasta încearcă de mai mult timp să-şi ia de la domiciliul comun câteva obiecte personale, dar a aşteptat momentul prielnic, care în opinia dânsei, era acela în care bărbatul nu era acasă, sau dacă tot era acasă, măcar să nu fie sub influenţa alcoolului.

Drept pentru care duminică, 15 martie a.c., la ora 09.00, bănuind că soţul este plecat ca de obicei la târg, a încercat să-şi recupereze lucrurile, dar, surpriză, acesta era acasă şi, în plus, era deja în avansată stare de ebrietate. A urmat un episod de violenţă verbală, pe timpul căruia femeia a fost înjurată, jignită, ameninţată cu bătaia, totul petrecându-se sub privirile celorlalţi vecini. Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit oportun, înainte ca bărbatul să-şi pună în practică intenţiile violente şi au aplanat incidentul. Femeia a fost îndrumată să urmeze calea legală pentru a reintra în posesia bunurilor dorite, iar bărbatul, identificat ca fiind I.R.M. ( 42 de ani ), a fost sancţionat contravenţional.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...