Evenimente, Sport, Stiri

Alba Iulia – Rezultate deosebite pentru juniorii de la CSM Unirea Alba Iulia la turneul ”Mihail Breaz” la șah

Duminică, 11 noiembrie, la Şcoala gimnazială “Avram Iancu”din Alba Iulia a avut loc a treia ediție a turneului Memorial ”Mihail Breaz” la șah, un eveniment organizat în parteneriat de Federaţia Română de Şah şi Consiliul Judeţean Alba. La startul ediției din acest an s-au înscris 102 de tineri şahişti din judeţele Alba, Braşov, Cluj, Hunedoara, Maramureş, Mureş şi Sibiu.

Ca de fiecare dată, indiferent de poziţia finală ocupată în clasament, toţi copiii au plecat acasă cu premii oferite de organizatori. Premiile au fost acordate pe categorii de vârstă, copii jucând în două secţiuni, una pentru jucători fără rating, neomologată de Federaţia Internaţională de Şah (FIDE), şi una omologată FIDE. Cele mai multe cupe au fost câştigate de Clubul Sportiv Municipal “Unirea” Alba Iulia, prezent la start cu 38 de elevi albaiulieni, care şi-a adjudecat 7 dintre cele 21 de trofee puse în joc, celelalte cupe plecând spre Braşov 4, Ocna Mureş şi Turda câte 3, Târgu Mureş 2, Deva şi Cugir câte 1.

Festivalul şahist albaiulian continuă cu Openul Internaţional de Şah “România 100”, care începe luni, 12 noiembrie de la orele 15.30 la Hotelul Transilvania din Alba Iulia, la start fiind aşteptaţi 100 de şahişti din 12 ţări.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...