Actualitate

Alba Iulia: „Rechin” din Ciugud descoperit în trafic

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia şi care era condus de P.E., de 58 de ani, din comuna Ciugud, judeţul Alba.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul ce avea plăcuţe de înmatriculare emise de autorităţile austriece, era radiat din circulaţie din luna octombrie 2012. În plus, poliţiştii au constatat că bărbatul efectua un transport de persoane pe ruta Alba Iulia – Sebeş, fără a deţine autorizaţie în acest sens, în autoturismul său fiind identificaţi 4 pasageri.
Faţă de P.E. , poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat iar în conformitate cu prevederile Legii 38/2003, privind taximetria, a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinute totodată certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...