Social

Alba Iulia: Proiectul „Comitet de Tineret în România pentru pacienţii cu Scleroză Multiplă” un succes

Astăzi la Alba Iulia a avut loc închiderea proiectului Comitet de Tineret în România pentru pacienţii cu Scleroză multiplă derulat de Asociaţia SM Speromax Alba în perioada aprilie 2013-septembrie 2014. Iniţiativa a fost finanţată în cadrul „Programului Tineret în Acţiune” al Comisiei Europen.
Preşedintele SM Speromax Alba, Dragoş Zharia a ţinut să mulţumească coordonatorului proiectului, Muntean Corina Andreea, Consiliului Judeţean Alba şi tuturor celor implicaţi în acest proiect.
„Proiectul este unul special, unul de suflet. Proiectul s-a născut din nevoia tinerilorcu scleroză multiplă din România care sunt specifice faţă de nevoile pacienţilor adulţi. Aceştia vor o viaţă normală, să realizeze ceva, să facă ce îşi doresc şi să aibă un cuvânt de spus în societate. Deşi proiectul este la final tinerii implicaţi în acest proiect o să ţină legătura” a declarat Dragoş Zaharia, preşedintele SM Speromax Alba Iulia.
Proiectul CTR SM a urmărit participarea activă a tinerilor în viaţa socială şi civică. Scopul general fiind de a încuraja tinerii să fie cetăţeni activi.
Grupul ţintă a cuprins 20 de tineri cu dizabilităţi şi fără dizabilităţ, din 18 organizaţii locale de pacienţi cu Scleroză Multiplă din România, oferindu-le oportunitatea de a se cunoaşte, a învăţa şi a lucra împreună sau de a participa la activităţi comune.
Proiectul a vizat promovarea angajamentului tinerilor pentru o creştere incluzivă, în special creşterea în valoare a tinerilor sau încurajarea lor pentru a conştientiza şi a se implica în abordarea acestei teme pentro o societate incluzivă.
La finalul evenimentului tinerii implicaţi în proiect au primit diplome de „Youth Pass”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...