Educatie, Evenimente, Stiri

Alba Iulia – Proiectul „Cetatea Bibliotecii Vii” se lansează la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian”

Centru de Documentare și Informare al Colegiului Economic DPM Alba Iulia va găzdui, luni, 18 februarie 2019, ora 13, conferința de presă de lansare a proiectului „Cetatea Bibliotecii Vii”, proiect inițiat de echipa Voice, alcătuită din liceeni ai Colegiului Economic Dionisie Pop Marțian din Alba Iulia și având-ul ca lider pe Andrei groza, elev în clasa a IX-a C. La conferință vor fi prezenți reprezentanți ai finanțatorilor și partenerilor, elevi și invitați. Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank.

Proiectul are ca organizație gazdă Asociația Eco Alba Iulia, iar ca parteneri Framm’s și Art Cafe Downtown. Proiectul Cetatea Bibliotecii Vii îşi propune să atragă atenţia asupra acceptării diversităţii pentru că, de multe ori, diferenţele dintre oameni nu sunt valorificate ca fiind resurse.

În luna martie, pe parcursul a 8 zile calendaristice (marțea și joia) un număr de 20 de cărți vii vor putea fi ”citite” și ”împrumutate” pentru jumătate de oră în două locații publice din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 februarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...