Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei tâlhărite în scara blocului M3, recompensați pentru munca lor

Marți, 27 noiembrie, la sediul IPJ Alba, agenţii de poliţie Moldovan Daniel, Belei Mădălin şi Limbăşeanu Marcel, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, polițiștii care l-au prins cu operativitate pe un bărbat ce a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, au fost felicitaţi de colegii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi au fost recompensaţi de organizaţia profesională a poliţiştilor – Corpul Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba.

„În ciuda tinereţii dumneavoastră, sunteţi un exemplu pentru noi toţi şi am convingerea că veţi face, mai departe, onoare profesiei de poliţist. În numele poliţiştilor din judeţul Alba, vă felicit pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă!”, a spus domnul comisar şef Rus Mihai, adjunct al şefului inspectoratului, aflat la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În semn de recompensă şi încurajare, colonel ® Ilea Ioan Ilie, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, le-a înmânat celor 3 poliţişti sume de bani, din partea organizaţiei pe care o conduce.

„Sunt fost poliţist şi afirm, cu tărie, că pot să mă uit, cu mândrie, în urmă, pentru că aceşti tineri, ce au rămas să slujească dreptatea, sunt poliţişti adevăraţi, devotaţi celei mai frumoase profesii din lume”. Reamintim faptul că, în după amiaza zilei de 19 noiembrie 2018, cei 3 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de colegii lor din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au reuşit să-l prindă pe un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia. Cazul nu a fost uşor, pentru că fata agresată nu-şi amintea nimic din ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de 17 noiembrie. Le-a spus poliţiştilor doar că-i lipsesc telefonul şi portmoneul. În investigaţiile lor, poliţiştii au refăcut traseul tinerei din acea zi, iar în final au ajuns la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au ajuns să vadă înregistrările de pe camerele de supraveghere din scara blocului şi au realizat că sunt în faţa unei fapte grave. Mobilizarea lor a fost exemplară şi, în scurt timp, autorul faptei a fost prins. Acesta a fost arestat preventiv, pentru tâlhărie calificată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...