Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Poliţia Locală, zmeu pentru fraieri, pudel pentru şmecheri

Faptul că angajaţii publici ai Poliţiei Locale din Alba Iulia merg la pescuit amenzi în locuri sigure, nu este o noutate, dar aplicarea dublei măsuri, întrece orice limită a bunului simţ.

Şi mă refer aici la faptul că aseară,miercuri 13 mai, în jurul orelor 21.10, autovehiculul Logan MCV, albastru, cu girofar, patrula prin parcarea situată în captul Bulevardului Transilvaniei, în partea dinspre Pasaj. Tot acolo, exact pe trecerea de pietoni, se afla „parcat” un autoturism BMW cu numere de înmatriculare de Prahova. Nu aş putea să spun că din grabă nu au văzut maşina, pentru că poliţiştii circulau cu viteză foarte mică, (doar patrulau, nu?).

Aş spune că nu au vrut să îl deranjeze pe necivilizatul şofer cu o amendă de 200 de lei. Doar fraierii care parchează pe trotuare au dreptul să fie fie amendaţi, cei care blochează trecerile de pietoni, sunt scutiţi. Mai mare ruşinea domnilor poliţişti locali, dacă acesta este modul de acţiune şi sistemul de evaluare al contravenţiilor.

Şi ar trebui să mai precizez, pentru cei care trebuie să ia măsuri, zona Pasajului este aproape blocată în week-end-uri şi în serile călduroase, dar onoraţii Poliţişti Locali sunt prea ocupaţi să ia măsuri. Au de amendat pe cei care scuipă pe jos şi care aruncă cornetele de îngheţată în parc.

Şi aceia trebuie amendaţi, dar să îi ignori pe nesimţiţi pe patru roţi, ne arată cât de cocoşi sunt localii în faţa fraierilor şi cum se transformă în găini în faţa şmecherilor.

Emanuel Jilinschi

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...