ALBA ALBA
Stiri, Stiri Sebes

Alba Iulia – Pagube de 5000 de lei în urma incendiului de la Spitalul Județean

Un incendiu a izbucnit, duminică, 7 aprilie, la ora 18.00, la o magazie de lenjerie ce aparține de secția de gastroenterologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, situată la etajul 3. Incendiul a fost soldat doar cu pagube materiale și nicio persoană nu a fost rănită.

Din primele date se pare că incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă de către un pacient, care a intrat în magazia destinată personalului SJU Alba Iulia, fără să respecte procedura privind accesul persoanelor străine.

Secția de gastroenterologie este recent reabilitată, prevăzută cu sisteme de detecție și semnalizare incendiu pentru protejarea bunurilor și persoanelor.

Din primele cercetări, pagubele se ridică la circa 5.000 de lei. A ars o parte din lenjerie, a fost fost afectat un corp de mobilier, respectiv tencuiala încăperii.

Flăcările nu s-au extins, iar confortul pacienților nu este, astfel, afectat. De asemenea, în cel mai scurt timp posibil, încăperea respectivă va fi zugrăvită, iar mobilierul va fi înlocuit.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va colabora, în continuare, cu autoritățile pentru depistarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul, va respecta toate recomandările, ca și până acum, însă apelează și la înțelegerea și bunăvoința pacienților și aparținătorilor de a respecta toate restricțiile impuse prin regulamentul intern și prevăzute de lege.

Distribuie Acum

8 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...