Actualitate, Evenimente, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Interviul Denisei Sava, victima tâlhăriei din scara blocului M3

Joi, 22 noiembrie, Denisa Sava, tânăra care a fost victima tâlhăriei din scara blocului M3 din Alba Iulia a acordat un interviu postului de televiziune Antena1 după ce afost externată din spital, unde a stat timp de șase zile. Vă prezentăm declarațiile tinerei care descriu întreaga poveste:

”Sunt imagini şocante, dar nu îmi amintesc. Din ziua de sâmbătă îmi amintesc doar ce am făcut dimineaţă, am câteva imagini în minte foarte şterse. Nici nu aş vrea să îmi amintesc ce s-a întâmplat atunci”.

”Era undeva la ora 18.25. Mergeam la nişte prietene în acel bloc. Am lăsat pe cineva la mall şi am avut două convorbiri telefonice cu bunica şi o prietenă. Îmi amintesc că îmi căutam loc de parcare. Îmi amintesc foarte, foarte şters cum eram în faţă la bloc. Am intrat cu mai multe persoane. Ştiu că respectivele persoane au sunat ele la interfon şi de aceea nu am sunat eu la prietena mea. Ştiu că aveau bagaje şi de aceea nu am intrat cu ele în lift”.

”M-am ridicat imediat şi am urcat în lift, până la etajul 4, am coborât, am ieşit din bloc şi am intrat iarăşi. M-am şi întâlnit cu un bărbat, care, din câte am înţeles, m-a întrebat cum sunt, mi-a dat cheile de jos, a văzut că sunt plânsă dar nu ştia ce e cu mine, s-a gândit că m-am certat cu cineva. Pe urmă am mers la maşină, pe care nici acum nu ştiu unde am avut-o parcată. M-am urcat în maşină şi am mers acasă la mine, dintr-un capăt în celălalt al oraşului. Se vede pe cameră de la blocul meu cum am intrat, mă ţineam de cap şi mă clătinam şi în lift”.

”Pe urmă mi-am deschis laptopul şi am scris unchiului meu pe Facebook, pe care l-am întrebat unde-i mami că nu ştiu ce e cu mine. Îmi amintesc apoi că a venit un vecin, apoi doi prieteni, mătuşa şi unchiul meu. Pe urmă îmi amintesc secvenţe de la spital”.

”Nu ştiu ce l-aş putea întreba (n.r. pe agresor). Am impresia că este un specimen, nu ştiu cum un om normal ar putea să facă astfel de chestii. Sper să primească pedeapsa pe care o merită, pentru că am înţeles că nu sunt prima lui victimă. Cu această ocazie, vreau să le mulţumesc poliţiştilor care l-au prins. Sunt foarte buni, chiar dacă sunt tineri”.

sursa Antena1

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 noiembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...