Actualitate, Cultura, Stiri

ALBA IULIA. Grupul Skepsis joacă piesa „Jubileul” de A.P.Cehov

Jubileul 2014Vineri, 28 martie 2014, ora 19.00, La Alba Iulia va avea loc spectacolul „Jubileul” de A.P.Cehov, una dintre cele mai iubite piese din repertoriul grupului Skepsis.

Subiectul spectacolului: Undeva, într-o bancă din Rusia, Directorul se pregăteşte să aniverseze 15 ani de la preluarea funcţiei, în timp ce contabilul său, dl. Hirin, munceşte de zor să termine la timp o situaţie importantă. Relaţia dintre cel care deţine puterea şi cel lipsit de ea se dezvoltă treptat, arătând noi şi noi feţe.

Spectacolul va fi găzduit de Casa de Cultură a Studenţilor, susţinător constant al evenimentelor Skepsis.

Biletele (8 lei pentru adulţi/ 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) se găsesc începând de marţi, 24 martie, până vineri, 28 martie, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, între orele 9.00-15.00, sau la momentul intrării la spectacol.

Distribuţie:
Kuzma Nikolaevici Hirin – Vasile Eugenio Dîngă
Andrei Andreevici – Viorel Cioflică
Tania Andreevna – Liudmila Cioflică
Merciutkina – Olga Surd
Membrii Consiliului – Rareş Diodiu, Daniel Muntean, Andreea Adam
Funcţionari – Elena Smeu Mare, Bogdan Berar

Regia – Viorel Cioflică
Sunet – Ovidiu Olea

„Jubileul” este al treilea spectacol din proiectul Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

Partenerii grupului Skepsis: Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud, S.C Tipo-Rex S.R.L.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...