Actualitate, Stirea Zilei

ALBA IULIA: Garajele construite ilegal pe strada Avram Iancu nr.3 vor fi demolate

Locuitorii imobilului situat pe strada Avram Iancu numărul trei au solicitat printr-o adresă Primăriei Alba Iulia să demoleze cele două garaje construite ilegal pe domeniul public, în parcarea din spatele clădirii Progresul, pe motiv că cele două construcţii ocupă câteva locuri de parcare foarte necesare.

Proprietarii din zonă au cerut acest lucru deoarece în această perioadă se reface parcarea din respectiva zonă.

„Prin prezenta, proprietarii imobilului situat în Alba Iulia pe strada Avram Iancu Nr. 3, vă solicităm să rezolvaţi situaţia cu cele două garaje construite ilegal pe domeniul public situate pe strada Avram Iancu nr. 3, în parcarea din spatele clădirii noastre (clădirea Progresul), deoarece noi că proprietari nu avem loc de parcare pentru maşinile noastre.
Având în vedere că se realizează lucrări de reparaţii şi amenajare ale parcărilor din această zonă vă solicităm să rezolvaţi problemă menţionată pentru a se putea realiza parcarea pe toată suprafaţa disponibilă şi care în mare parte este ocupată de cele două garaje construite ilegal.
Cele două garaje sunt utilizate de către două persoane care locuiesc în spatele clădirii noastre:
– Săbău Nicolae
– Lupan Paraschiv” se arată în respectiva adresă.

Contact telefonic viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa a declarat că s-a primit respectiva dresă iar cele două garaje vor fi demolate în următoarea perioadă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...