Actualitate, Social, Stiri

Alba Iulia – Finanțări de câte 25000 euro pentru 15 tineri antreprenori

În această perioadă, primăria Municipiul Alba Iulia derulează proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“. Prin proiect este organizat şi un Concurs de planuri de afaceri, de către Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, partener în cadrul proiectului.

În cadrul concursului de planuri de afaceri MICESA, prin care se finanțează 15 afaceri cu până la 25. 000 EURO fiecare, s-au înscris, până la 18 decembrie 2018, 20 de beneficiari.

Interviurile se vor susține în data de 19 -20 ianuarie 2019 la Hotel Hermes, Str. Toporașilor, nr. 20 Alba Iulia începând cu orele 9.00.

Interviurile se vor derula în ordinea alfabetică, în baza planificării ce va fi realizată de Consultantul antreprenorial FNTM – Claudia Pilat cu fiecare candidat.

Candidații vor avea la dispoziție aproximativ 30 de minute pentru a-și prezenta ideea de afacere și pentru a răspunde întrebărilor adresate de membrii juriului.

Interviurile vor fi susținute în prezența juriului proiectului MICESA, compus din 5 membri, care va evalua planurile de afaceri din concurs, va desfășura interviurile și va selecta câștigătorii până la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Interviurile se vor desfășura în prezența a minim 3 membri ai Comisiei de selecție.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 ianuarie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...