Actualitate, Cultura, Evenimente, Locale, Music, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Alba Iulia – Festivalului Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”, ediția a XIV-a

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie, iubitorii muzicii folk din județul Alba sunt invitați să participe la cel mai mare eveniment de acest gen din zona noastră. Astfel, în zilele de 24 și 25 Noiembrie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu doar câteva zile înainte de Ziua Națională a României în Anul Centenarului Marii Uniri, va avea loc ediția a XIV-a a Festivalului Național de Muzică Folk ,,Ziua de mâine”, ediția a XIV-a.

Organizatorii acestui eveniment cultural-artistic de anvergură sunt Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba. La fel ca la edițiiile anterioare, tinerii folkiști din țară se vor ”duela” în cadrul concursului de compoziție și interpretare, iar fiecare seară se va încheia cu recitaluri extraordinare ale unor nume consacrate ale muzicii folk românești, cum ar fi Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Victor Socaciu și Vasile Șeicaru.

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 noiembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...